Happie Delivery

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

Happie Delivery Catering.

Organiseert u binnenkort een tuinfeest vanwege een bruiloft of verjaardag óf heeft u met uw bedrijf iets te vieren? Voor zowel een zakelijk als particulier cateringarrangement zit u bij Happie Delivery Catering helemaal goed. Zij verzorgen alles van top tot teen zodat u volledig kan genieten met uw gasten.

Happie Delivery heeft een brede ervaring in alle soorten maten party's. Denkt u bijvoorbeeld aan een heerlijke lunch tijdens uw bruiloft of een compleet diner omdat u een onbezorgde verjaardag wilt vieren en alle aandacht bij familie en vrienden wilt houden.

Happie Delivery is voor evenementen catering altijd een goede keuze.

Happie Delivery is ook uw vertrouwde partner als het gaat om zakelijke catering. Door jarenlange ervaring in onder meer kwaliteitsrestaurants en in de cateringbranche, kunnen ze met en voor u alles tot in de puntjes verzorgen. Van een heerlijke lunch tot aan een seminar van 2000 personen.

De catering van Happie Delivery is geen standaard catering. Voor elke partij of opdracht wordt catering op maat gemaakt. Er wordt goede aandacht besteed om uw exacte wensen door te nemen en hoe zij hierop kunnen inspringen. Om een optimaal beeld van het feest en de locatie te krijgen gaat onze voorkeur altijd uit om een gesprek te houden op de locatie waar het feest zal gaan plaatsvinden.

Niet alleen locaties in de buurt van Zaandam kunnen gebruikmaken van de diensten, want vanuit Zaandam kunnen ze evenementen en feesten bedienen in heel Nederland. Er kan op locatie gekookt worden, indien nodig zijn professionele vakmensen beschikbaar en natuurlijk wordt alles gebracht en achteraf opgehaald, zodat achteraf iedereen tevreden naar huis gaat.

Happie Delivery Catering uit Zaandam

Neem bij interesse contact op met Happie Delivery om de meerdere mogelijkheden te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!