De beste ingrediënten voor cateraars.

Ben je een Cateraar, Traiteur of heb je een Restaurant of een Foodtruck? Dan zit je bij Cateraar.nl helemaal goed. Ontdek onze Partner programma.

Een bedrijfspresentatie die eruitziet als een visitekaartje. Bezoekers komen direct met U in contact. Géén tussenpersoon, géén commissies.

Ontvang óók algemene aanvragen vanuit ons systeem, plaats vacatures én wij publiceren jouw nieuwsbericht op onze website, nieuwsbrief en socials.

De juiste ingrediënten voor Professionals.

Cateraar.nl is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste platformen binnen de Horeca en catering-branche. Iedere dag ontvangen wij vele bezoekers op onze website die op zoek zijn naar een professional zoals u. Word partner en maak uw bedrijf zichtbaar en zorg dat onze bezoekers u ook kunnen bereiken.

Inspirerende Bedrijfspresentatie.

Wij beheren en maken je bedrijfsprofiel op als een visitekaartje waarin je laat zien wie je bent en wat je kunt.

Direct Contact.

Via je bedrijfsprofiel kunnen geïnteresseerde bezoekers direct contact opnemen en persoonlijk hun wensen bespreken.

Ontvang Aanvragen.

Naast het aanbieden van direct contact, stellen we bezoekers ook in staat om via algemene aanvragen hun interesse te tonen, wat ook kan leiden tot nieuwe leads.

Géén Commissie.

Wij hanteren een vast bedrag per maand, Géén fee, omzet afdracht, commissie, percentage of betaling per lead.

Omzet Verhogend.

Wij geven je zaak een boost. Geen tussenpersoon, Géén fee. Wij werken aan je vindbaarheid én lift je mee met onze marketing.

Meer Zichtbaarheid.

Door op de diverse pagina's te worden uitgelicht, vergroten wij jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid, wat kan leiden tot meer opdrachten.

Een geoptimaliseerde bedrijfspresentatie voor meer conversies met een Premium-vermelding!

Naast de voordelen van een Gratis-vermelding, krijgt u met een Premium-vermelding van ons een opgemaakte bedrijfspresentatie die eruitziet als een visitekaartje en een prominentere plaatsing op diverse pagina's tevens kunnen bezoekers direct met U in contact komen. Dit vergroot uw bereik en maakt u beter vindbaar voor potentiële nieuwe klanten. Bovendien kunt u reageren op algemene aanvragen die bij ons binnenkomen, wat uw kansen op het aantrekken van meer klanten vergroot.

Met één goede opdracht heeft u uw abonnement al snel terugverdient.

Wij hanteren een vast bedrag per maand, Géén fee, omzet afdracht, stageld, percentage of betaling per lead. Een maandelijks abonnement is wat U bij ons betaald en met één goede opdracht heeft u uw abonnement al snel terugverdient. Goed om te weten: Minimale afname is 6 maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Prijzen zijn exclusief btw en facturatie is altijd vooraf. Betaling gebeurt maandelijks via automatische incasso.

Start met een Gratis-vermelding!