Knoalster Lorelei

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Knoalster Lorelei Catering.

Haal Knoalster Lorelei Catering in huis om voor een betaalbare prijs het eten te verzorgen voor uw evenement.

Knoalster Lorelei Catering is voor allerlei feesten inzetbaar. Van kleine verjaardagen tot aan de grote evenementen. Het is de ideale cateraar in de regio van Stadskanaal die met zorg en aandacht uw gasten overheerlijk eten voorschotelt. De ervaring van 35 jaar is direct te merken. Al die jaren lopen zij mee in de horecabranche en inmiddels weten zij als geen ander voor iedere gelegenheid het eten te verzorgen, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft.

Door Knoalster Lorelei Catering in te huren krijgt u de ruimte om zelf te genieten van uw eigen feest dankzij de keuken van deze catering.

 

Herkenbare en stijlvolle catering.

Het aanbod van Knoalster Lorelei Catering is te omschrijven als afwisselend en herkenbaar. Evenementen en feesten kunnen zij voorzien van standaard en warme hapjes, een koud en warm buffet en heerlijke luxe hapjesschalen. Zo bestaat een standaardschaal uit onder meer worst, ei, kaas en overige vleeswaren. De luxe hapjes bestaan uit dezelfde ingrediënten als hierboven genoemd, maar dan prachtig opgemaakt op toastjes en stokbrood.

Dankzij de website krijgt u een goede indruk van het werk van Knoalster Lorelei Catering. Naast deze standaard luxe hapjes schalen, zijn zij overigens ook in te schakelen voor een barbecue, een lunchbuffet of de verzorging van heerlijke belegde broodjes. Gaat u binnenkort feest of evenement organiseren waarbij u uw gasten wilt voorzien van een verzorgde catering? Neem dan contact met ons op om een lunch en/of diner samen te stellen voor deze gelegenheid.

Knoalster Lorelei Catering uw partner voor een culinaire beleving

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met Knoalster Lorelei Catering op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?