Smaakmakelijk

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

SmaakMakelijk | Spijs & Wijn.

In de omstreken van Ooy en Duiven weet SmaakMakelijk op uiteenlopende manieren een heerlijke maaltijd te verzorgen. Voor alle soorten gelegenheden zijn zij als cateraar in te schakelen. Ontbijt, lunch en diner stellen zij samen met de unieke producten uit de omgeving. Met de meest verse ingrediënten leveren zij gerechten die de smaakmaker zijn van de gelegenheid.

Dankzij de toewijding en liefde voor lokale en biologische producten kunnen zij de catering optimaal te verzorgen. Zij geven klanten de kans om zeven dagen in de week te genieten van hun smaakmakers. Bij SmaakMakelijk staat de smaak op de eerste plaats voor de verzorging van onder meer biologische catering of dagelijkse maaltijden, vegetarische of veganistische catering, zakelijke events, home meals en maaltijden aan huis.

Het is ook mogelijk een chef aan huis aan te vragen die bij u thuis de smaakvolle gerechten gaat bereiden. Daarnaast geven zij hun kennis over biologische voeding graag door aan de hand van kookworkshop en training van horecapersoneel.

De smaak staat centraal.

Op de website van SmaakMakelijk wordt u al geïntroduceerd in de uitzonderlijke producten die zij van bijzondere smaken voorzien. Verse lokale en biologische ingrediënten worden op moderne wijze samengesteld tot unieke gerechten die een aanvulling zijn op uw evenement.

Schroom niet om uw eigen suggesties voor te leggen. Zij zijn benieuwd naar uw ideeën en deze voor u op smaak te brengen voor een uitzonderlijke culinaire ervaring. Of het nou gaat om een uitgebreid diner, de verzorging van een gehele dag of enkel een borrel en food-art- hapjes. Voor iedere gelegenheid brengen zij de beste smaak naar boven.

SmaakMakelijk | Spijs & Wijn!

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met SmaakMakelijk op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?