De Heuve Catering

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

De Heuve Catering.

Een heerlijke lunch of een uitgebreid diner? De Heuve Catering staat voor u klaar. Deze American Diner & Lunchroom uit Beuningen is gespecialiseerd in partycatering. Hun personeel zal uw gasten tot in de puntjes verwennen.

De Heuve staat bekend om haar mix van lunch en diner. Heerlijke warme hapjes worden afgewisseld met een gezellig avondmaal of een warm en koud buffet. Het ‘Walking Dinner’ is bij veel groepen een succes, zeker in combinatie met live cooking. Het eten wordt dan ter plekke klaargemaakt door een professionele chef-kok. Voor overheerlijke Amerikaanse gerechten reserveert u de Foodtruck. Deze is snel op locatie en serveert traditionele hotdogs en Amerikaanse gegrilde kip.

Voor ieder wat wils.

Of het nu gaat om een huwelijk, een barbecue of een tuin- buurt- of personeelsfeest, bij de Heuve bent u aan het juiste adres. Heerlijke Amerikaanse sandwiches, uitgebreide buffetten, ijskoude toetjes en natuurlijk de lekkerste friet van Nederland!

De Heuve garandeert ingrediënten van topkwaliteit. De koks hebben volledige controle over het menu en selecteren alleen de meest verse vleeswaren, deegwaren en salades. Uiteraard heeft u zelf ook invloed op het menu: tijdens een persoonlijk gesprek komen al uw wensen boven tafel.

Een volledig verzorgde maaltijd.

Bij alle warme en koud buffetten wordt servies bijgeleverd. Alle gebruikte materialen worden bovendien afgewassen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid extra tafels en stoelen te huren, plus de bijbehorende accessoires. De premium cateringservice van De Heuve is door zowel zakelijke als particuliere klanten te reserveren en is onder meer beschikbaar in Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Druten, Beneden Leeuwen, Groesbeek, Elst en Bemmel.

De Heuve Catering uw partner voor een culinaire beleving.

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!