De Tippe Catering

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

De Tippe Restaurant & Catering voor al uw feesten & Partijen in Vledder.

Als u op zoek bent naar een restaurant en cateraar met veel ervaring in of rondom het Friese Vledder, dan bent u bij Restaurant De Tippe catering aan het juiste adres. Deze cateraar biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten feesten en evenementen.

Het maakt niet uit of u catering zoekt voor een klein of groot evenement, voor alles kunnen ze een geschikte oplossing bieden. Doordat ze ook heaters, koelkasten, statafels en een mobiele bar hebben, is er de mogelijkheid om bij u thuis, of op een andere locatie de catering te verzorgen. Naast particulieren evenementen kan De Tippe Catering ook de catering verzorgen voor bedrijfsgerelateerde evenementen.

De Tippe Restaurant & Catering, passie voor eten.

Het aanbod aan eten is zeer divers, van luxe warme hapjes tot snelle koude gerechten. De Tippe heeft ook een ruim aanbod aan verschillende soorten buffetten. Zo kan er op elke moment op de dag een heerlijk buffet geserveerd worden.

Het aanbod is altijd zeer divers, waardoor er voor iedereen altijd wat lekkers tussen zit. Of u nu een fan bent van de Hollandse, Italiaanse of Spaanse keuken, of misschien een vis- of vleesliefhebber bent, de koks van De Tippe bereiden al het voedsel met passie en de beste ingredi├źnten.

Catering van De Tippe Restaurant & Catering uit Vledder

Vul ons aanvraagformulier in en laat cateraars uit Vledder u informeren. Vergelijk en kies de beste cateraar voor Uw evenement.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?