Mama Wong Catering

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren, vergelijk en kies de beste cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?

Mama Wong Catering, volledig naar uw wens en op maat samengesteld.

Wilt u uw feest of evenement voorzien van heerlijke internationale gerechten? Dan is Mama Wong Catering wat u zoekt. Niet alleen verzorgt zij een uitzonderlijke catering voorzien van authentieke gerechten, maar zij houdt hierbij rekening met uw culinaire wensen en de sfeer van uw evenement.

Mama Wong Catering wordt gerund door Lutcia Wongkonloi. Al meer dan 36 jaar behoort het koken tot haar grote passie, waar zij anderen graag van laat genieten. In haar gerechten verwerkt zij de traditionele Aziatische, Caribische en mediterrane smaken en bereidingswijze.

Mama Wong Catering | Internationale Catering.

Wanneer zij het eten van uw evenement verzorgt, dan zijn uw gasten verzekerd van pure, smaakvolle en met liefde bereidde smaken. Haar ervaring en liefde voor koken maken Mama Wong een uitzonderlijke catering voor feesten die vragen om smaakvolle internationale gerechten.

Mama Wong verzorgt graag de catering voor verschillende partijen, uiteenlopend van huwelijksfeesten en zakenlunches tot aan intieme diners of gerechten bij u thuis. Ook voor de themafeesten heeft Mama Wong gepaste buffetten samengesteld. Naast een uitgebreide catering kan Mama Wong u ook voorzien van personeel, drank, servies en bestek.

Mama Wong Catering uit Zoetermeer.

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met Mama Wong Catering uit Zoetermeer op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren over de mogelijkheden. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?