Cuisine de Lien

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren, vergelijk en kies de beste cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?

Cuisine de Lien Catering.

Lien voorziet op allerlei manieren op diverse evenementen de gasten van heerlijke hapjes en gerechten. Hoe of waar uw evenement ook plaatsvindt, Cuisine de Lien kunt u inschakelen voor een verzorgde catering waar u zelf geen omkijken naar heeft.

Dankzij de optimale verzorging van Lien, krijgt u de kans ook zelf van uw feest of bijeenkomst te genieten. Daarnaast heeft u op deze manier ook meer tijd voor uw gasten. Kijk op de website wat zij voor u kan betekenen en wat voor soort catering er voor uw gelegenheid klaargezet kan worden.

Wanneer u de samenwerking met Lien aangaat, dan bent u verzekerd van een op maat gemaakte catering. Cuisine de Lien heeft zelfs een team beschikbaar om de hapjes en gerechten rond te serveren.

Cuisine de Lien, op iedere locatie verzorgd.

Ieder moment van de dag kan door Cuisine de Lien voorzien worden van passende gerechten. Heeft u een evenement vroeg in de ochtend, dan zorgt Lien dat er een ontbijt klaarstaat. Hetzelfde geldt voor lunch en diner. Ook uitzonderlijke momenten kunnen voorzien worden van de juiste catering zoals een barbecue, borrel of high tea/wine.

Voor recepties en andere jubileum-gelegenheden zijn zij ook in te schakelen. Wilt u het feest op een andere locatie geven? Dan kan Lien dit ook verzorgen. Zo hebben zij een mooie locatie beschikbaar in Zoetermeer, het ShareBiz Café. Indien u al een ruimte heeft voor uw feest, dan komt Lien gewoon naar u toe. Met of zonder team leveren zij de gerechten inclusief servies, bestek en schalen bij u af. Afwassen is niet nodig, zet de gebruikte spullen klaar en Lien komt dit na afloop van het feest weer bij u ophalen. Neem contact op met Cuisine de Lien om de ideale catering samen te stellen.

Cuisine de Lien uit Zoetermeer. Van buffet tot bruiloft.

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met Cuisine de Lien Catering uit Zoetermeer op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren over de mogelijkheden. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?