PEC Party Exceptional Catering

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren, vergelijk en kies de beste cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?

PEC Party Exceptional Catering.

PEC- Party Exceptional Catering & Events is één van de grotere partycateraars van Rotterdam en omstreken en is de specialist in culinaire verleiding.

Of het nu gaat om een diner, een personeelsfeest, een klantendag of gewoon een borrel, PEC "ontzorgt". Met een helder advies, flexibele instelling en altijd meedenkend in oplossingen, presenteert PEC een voorstel, waarbij zij hoge kwaliteitseisen altijd kunnen waarborgen!

Als preferred supplier van de gemeente Rotterdam werken zij zoveel mogelijk duurzaam en met biologische streek- en seizoens-producten.

Als een feest echt een party moet zijn.

PEC Catering heeft alles in huis om uw (bedrijfs) feest of evenement in alle opzichten onvergetelijk te maken. Laat u zich eens inspireren bij onze concepten. Uiteraard is het ook mogelijk om een geheel op maat gesneden en daardoor uniek voorstel te doen.

Een beachparty, een familiedag met attracties voor de kids, of een knalparty met een mini concert met bekende nederlanders. Van locaties door heel Nederland, tot de inrichting & aankleding en de gehele culinaire invulling.

Kortom, u kunt de gehele organisatie, invulling en uitvoering uit handen geven, zodat u zelf volledig kunt genieten van het feest!

PEC Party Exceptional Catering uit Rotterdam, voor elk feest.

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met PEC Party Exceptional Catering uit Rotterdam op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren over de mogelijkheden. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?