TourArt

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren, vergelijk en kies de beste cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?

TourArt, niet alleen een mobiele bar met de beste look.

De complete verzorging van uw evenement is in goede handen met TourArt. Ieder onderdeel ervan kan geheel door hen geregeld worden. Of het nou gaat om het vinden van een locatie, het inschakelen van de catering of de organisatie van de gehele dag.

Geef uw wensen en eisen door die noodzakelijk zijn voor het evenement en de organisatoren van Tourart gaan ermee aan de slag. Naast een zorgvuldig Project-Event-Management bieden zij unieke Airstreams aan. Één daarvan heeft de uitstraling van een foodtruck. De TourArt-Airstreams worden ingezet om de gasten van dranken te voorzien en als ontvangstruimte. Ze zijn geschikt voor allerlei soorten gelegenheden, van bedrijfsfeesten tot aan bruiloften en promotie-party’s.

TourArt, Airstreams voor de beste look.

Voor een formeel evenement is de Airstream Sovereign uit 1970 perfect om in te huren. Het heeft een mooie uitstraling en staat representatief op een bedrijfsfeest voor allerlei soorten gelegenheden. Deze Airstream wordt gebruikt als ontvangstruimte of een plek waar de bezoekers even rustig kunnen zitten. Om bijvoorbeeld zaken te bespreken of gewoon bij te praten. Voor een feest op een buitenlocatie is de Airstream Sovereign geschikt om toe te voegen, om toch een unieke en sfeervolle binnenruimte beschikbaar te hebben.

Zoekt u een informelere Airstream, kies dan voor de Airstream Globetrotter uit 1968. Naast de vintage-uitstraling beschikt deze ook nog over een cocktailbar, champagnebar en koffiebar, etc. De Airstream Globetrotter wordt minder gebruikt om gerechten te serveren. Eventuele au bain-marie gerechten als hotdogs of soep zijn mogelijk. Voor uitgebreide gerechten zet TourArt andere oplossingen in. Neem contact op met TourArt om de details van uw evenement door te nemen.

Alles is te organiseren dankzij de veelzijdige inzetbaarheid van TourArt

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met TourArt uit Hoek van Holland op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren over de mogelijkheden. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?