Cateringservice De gelegenheid

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren, vergelijk en kies de beste cateraar voor uw event.

Jouw vermelding op onze website?

Cateringservice De Gelegenheid.

Deze cateraar is begonnen als De Saladehapper maar levert nu als Cateringservice De Gelegenheid een totaalservice voor feesten en evenementen. Naast het verzorgen van de gerechten, leveren zij ook de materialen die nodig zijn voor het feest. De toewijding die zij leggen in hun voedingsproducten, zit evengoed in de materialen die zij hiervoor gebruiken. Heeft u nog tafels of stoelen nodig voor het feest, dan kunnen zij deze leveren in combinatie met de gerechten. Klanten zijn op deze manier zeker van smaakvolle gerechten en optimale productveiligheid.

Uiteraard wordt de kwaliteit van de maaltijden ook gegarandeerd. Met de beste producten krijgen zij voor elkaar om altijd voor een geweldige smaaksensatie te zorgen. Of het gaat om een lunch, koude en warme buffetten, borrelhapjes, tapas of een barbecue. Aan alle gerechten wordt evenveel aandacht besteed om een goede verzorging te geven voor de gasten.

Variatie voor heel Nederland.

Hoe klein of groot uw gelegenheid ook is, Cateringservice De Gelegenheid is in te schakelen. Zo stellen zij gevarieerde buffetten samen als de Poke Bowl Buffet , een Italiaans Buffet of een traditioneel buffet. Voor tapas bieden zij diverse samenstellingen voor verschillende gelegenheden en gasten.

Hoewel zij gevestigd zijn in Hardinxveld-Giessendam, stellen zij hun veelzijdige catering beschikbaar voor het hele land. Bestellingen uit onder andere de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht kunnen rekenen op de bezorging op locatie. Wel wordt er een prijs berekend op basis van de grootte van de bestelling en de afstand. De dag na het feest komen zij alles weer bij u ophalen.

Cateringservice De Gelegenheid uit Hardinxveld-Giessendam.

Vul ons aanvraagformulier in en laat cateraars uit Hardinxveld-Giessendam u informeren. Vergelijk en kies de beste cateraar voor Uw evenement.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?