Koken met Simone

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

Koken met Simone, Smaakvolle oplossingen.

Wilt u eens iets anders serveren aan uw gasten? Koken met Simone serveert heerlijke en verrassende gerechten gemaakt van alleen verse producten en ingrediënten. De Mediterrane en Oosterse keuken zijn de specialiteit van deze kok.

Zij houdt van experimenteren en heeft ervaring met vele smaken. De passie voor koken zult u terug merken in de smaakvolle gerechten. Simone kan voor u en uw gasten hapjes bereiden, of een heel buffet verzorgen. Vanaf 25 personen is catering mogelijk. Grotere groepen vormen ook geen probleem.

Wilt u hapjes serveren op uw evenement of feest, dan kunt u kiezen uit de lekkerste Mediterrane hapjes, tapas of sushi. Bij een buffet heeft u de keuze uit de beste gerechten uit verschillende keukens. Simone heeft voor u een lijst van de beste hapjes samengesteld waaruit u kunt kiezen.

U kunt denken aan bladerdeeg en amuse hapjes, mini sandwiches, tapas, Spaanse gazpacho en california rol. De keuze aan gerechten is enorm en divers, waardoor iedereen voldaan uiteindelijk huiswaarts zal keren. Ook voor een lunch, vergadering of receptie heeft deze kok smaakvolle oplossingen.

Koken met Simone uit Wilnis, gewoon genieten .

Als gastheer of gastvrouw hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het eten en de aankleding hiervan. Het buffet of hapjes zullen met grote zorg gepresenteerd worden. Bestelt u sushi, dan wordt er ook voor eetstokjes gezorgd. Simone neemt u al het werk uit handen, waardoor u alle tijd kunt besteden aan uw gasten en kunt genieten van elkaar en van het eten.

Koken met Simone in Wilnis

Vul ons aanvraagformulier in en laat cateraars uit Wilnis u informeren. Vergelijk en kies de beste cateraar voor Uw evenement.

Offertes aanvragen!

Kom in contact met meerdere Cateraars tegelijk middels één e-mail. Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!