‘t Veerhuys Partyservice

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

't Veerhuys Steenwijk, Restaurant & Partyservice.

‘T Veerhuys Partyservice is er voor elke gelegenheid. Een huwelijksfeest in de tuin, een bedrijfsfeest, een goed verzorgde barbecue, een verjaardag. ’t Veerhuys partyservice neemt u alle zorg uit handen.

Het maakt niet uit of u zoekt voor een klein of groot evenement, voor alles kan 't Veerhuys Partyservice een geschikte oplossing bieden. Doordat zij ook heaters, koelkasten, statafels en mobiele barren hebben, is er de mogelijkheid om bij u thuis, of op een andere locatie de catering te verzorgen. Naast particulieren evenementen kan 't Veerhuys ook de catering verzorgen voor bedrijfsgerelateerde evenementen.

't Veerhuys Partyservice, passie voor eten.

Elk feest of evenement is anders; de locatie, de gasten en de uitstraling zijn nooit hetzelfde. Daarom moet de catering hier ook op aangepast worden! Wij vertalen al uw wensen naar een offerte op maat. Of het nu gaat om een schaal hapjes of een compleet verzorgd feest in een luxe ingerichte tent inclusief entertainment?

Bent u geïnteresseerd in wat 't Veerhuys te bieden heeft of wilt u uw idee met hun uitwerken? Neem contact op en voor een persoonlijk gesprek staat 't Veerhuys Partyservice voor u klaar.

Kortom, u kunt de gehele organisatie, invulling en uitvoering uit handen geven, zodat u zelf volledig kunt genieten van het feest!

't Veerhuys Restaurant & Catering uit Steenwijk

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?