Opperman Catering

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

Opperman Catering, absolute klasse en stijl.

De verzorging van Opperman Catering staat voor absolute klasse en stijl. Het bedrijf is inmiddels een organisatie die feesten in zijn totaliteit kan verzorgen. Van alle hapjes en drankjes tot aan de aankleding van de entourage en de verzorging van de materialen.

Ieder detail wordt met de grootste zorgvuldigheid aangepakt. Alles sluit op elkaar aan en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Zelfs de entertainment kan verzorgd worden, om jong en oud te vermaken op uw feest.

De basis van Opperman Catering ligt bij het verzorgen van de catering en dit is tot de dag van vandaag nog onderdeel van hun service. Of u uw gezelschap wilt voorzien van kleine hapjes of van een groot diner, alle gerechten kunnen bereid en bezorgd worden door Opperman Catering.

Ruime keuze bij Opperman Catering.

De website van Opperman Catering geeft een goed beeld van de gerechten en hapjes die gemaakt kunnen worden. Van eenvoudige borrelhapjes als kaas, worst en kippenvleugeltjes, tot aan een gemengde hapjesschaal met stokbroodjes belegd met filet american, ossenworst of zalm.

Gaat u een groot feest geven waarbij u de gasten ook tijdens het diner wilt voorzien van een heerlijk avondmaal? Dan heeft Opperman Catering de keuze uit buffetten en barbecues.

Naast de standaard uitvoeringen staat Opperman Catering ook open voor uw suggesties en ideeën. Neem daarom contact met ze op om een geweldige catering neer te zetten voor uw feest. Ook voor de kleintjes maken zij voor heerlijke hapjes klaar, zodat de kinderen ook gezellig mee kunnen eten.

Catering van Opperman Catering uit Glane

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?