Floris & van Maurik | Catering en Events

  • 501
  • 0
  • 1
  • 0

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Floris & van Maurik.

Floris & van Maurik is een catering- en evenementenbedrijf dat gevestigd is in Huizen, Noord-Holland. Het bedrijf is opgericht door Floris & van Maurik, een ervaren chef-kok met jarenlange ervaring in de culinaire wereld.

Floris & van Maurik richt zich op het verzorgen van catering en het organiseren van evenementen van hoge kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten en materialen. Het bedrijf staat bekend om zijn persoonlijke benadering en flexibiliteit, waardoor het in staat is om aan de wensen van elke klant te voldoen

Catering van Floris & van Maurik.

Floris & van Maurik biedt een breed scala aan cateringmogelijkheden voor verschillende soorten evenementen, waaronder zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, jubilea en feesten. Het bedrijf werkt nauw samen met de klant om een menu samen te stellen dat volledig aan hun wensen voldoet.

De focus ligt op het gebruik van verse en seizoensgebonden ingrediënten, waarbij er rekening wordt gehouden met speciale dieetwensen en allergieën. Naast het verzorgen van de catering zelf, kan Floris & van Maurik ook zorgen voor de benodigde materialen, zoals servies, glaswerk en decoraties.

Evenementen van Floris & van Maurik.

Floris & van Maurik is ook gespecialiseerd in het organiseren van evenementen van elke omvang en aard. Van kleine bedrijfsbijeenkomsten tot grootschalige bruiloften, het bedrijf heeft de ervaring en expertise om elk evenement tot een succes te maken.

Het team van Floris & van Maurik werkt nauw samen met de klant om hun visie tot leven te brengen en te zorgen voor een naadloze uitvoering. Het bedrijf kan ook zorgen voor locaties, tenten, entertainment en andere benodigdheden om het evenement compleet te maken.

Floris & van Maurik heeft een passie voor verse en seizoensgebonden ingrediënten en vindt het belangrijk om te werken met lokale leveranciers. Hun persoonlijke benadering en oog voor detail zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Floris & van Maurik uw partner voor een Culinaire beleving

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met Floris & van Maurik Catering en Events op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Bespaar tijd en vind de perfecte cateraar voor uw evenement met één e-mail via ons platform.

Jouw vermelding op onze website?