FAJÉ Catering en Events

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

FAJÉ Catering & Events.

Wanneer u gebruik maakt van de catering van FAJÉ Catering & Events, dan weet u dat u goed zit. Deze cateraar uit Hilversum heeft een ontzettend groot en diverse aanbod met culinair hoogstandjes, dat het lastig is om te kiezen uit al dit lekkers.

Met een zeer ruim aanbod aan buffetten, salades, broodjes, vlees, bittergarnituren en desserts, is er iets lekkers voor iedereen. We vertrouwen erop dat u een keuze kan maken. U zult merken dat de koks van FAJÉ de gerechten met de beste en verse ingrediënten voor u bereiden.

Voor evenementen is FAJÉ altijd een goede keuze.

Al meer dan 25 jaar helpen ze om allerlei soorten feesten en evenementen een succes te maken. Deze cateraar heeft voor al uw wensen een geschikte oplossing. U kunt ervan uitgaan dat uw bruiloft, verjaardag, housewarming of tuinfeest een succes wordt. Bedrijven kunnen ook aankloppen, want ze kunnen u helpen met wat de gelegenheid ook is.

Niet alleen locaties in de buurt van Hilversum kunnen gebruikmaken van de diensten, want vanuit Hilversum en Utrecht kunnen ze evenementen en feesten bedienen in heel Nederland. Er kan op locatie gekookt worden, indien nodig zijn professionele vakmensen beschikbaar en natuurlijk wordt alles gebracht en achteraf opgehaald, zodat achteraf iedereen tevreden naar huis gaat.

Dit alles probeert FAJÉ op een maatschappelijk verantwoordelijke manier te doen. Lokale projecten worden ondersteund, er wordt geprobeerd zo verantwoordelijk mogelijk in te kopen en waar kan wordt met biologische producten gewerkt.

FAJÉ Catering & Events uit Hilversum

Neem bij interesse contact op met FAJÉ Catering & Events om de meerdere mogelijkheden te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!