Caffe Delizia

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

De Mobiele Espressobar Caffe Delizia.

Voorzie uw gasten van smaakvolle Italiaanse koffie van deze mobiele espressobar. Met de koffiebus gaat Caffe Delizia locaties af om de beste koffie te serveren. Met hun bus staan ze op evenementen, waar de gasten langs kunnen komen voor een koffie in Italiaanse stijl. Reken maar dat deze stralende Fiat-koffiebus een bijzondere aanvulling gaat zijn op uw eigen feestelijke evenement.

Caffe Delizia is te boeken voor bruiloften, openingsfeesten en andere gelegenheden die vragen om Italiaanse koffiespecialiteiten. Met de producten van Caffe Delizia krijgen de gasten een biologische en professionele barista die hen doet denken aan de Italiaanse sferen.

Culinaire creativiteit en organisatie.

De koffiebus van Caffe Delizia is op meerdere manieren in te huren. Van een dagdeel onbeperkte voorziening van koffie en thee, tot aan enkel het verhuren van de espressobar om door uw eigen mensen de espresso te laten maken. Caffe Delizia zorgt ervoor dat de bus gebruiksklaar op uw locatie geplaatst wordt, om deze na afloop van de feestelijkheden weer op te halen.

Om er zeker van te zijn dat de espresso en andere producten van Caffe Delizia aansluiten bij uw evenement, kunt u gerust langskomen om de producten te komen proeven. Bestel deze stijlvolle Italiaanse koffiebus niet alleen voor de warme dranken, maar ook om bij te dragen aan de sfeer van uw feest. Uw gasten worden enthousiast bij het zien van deze Fiat-koffiebus en zullen gauw in de rij staan voor de overheerlijke espresso.

Caffe Delizia boeken.

Neem bij interesse contact op met Caffe Delizia om de meerdere mogelijkheden te bespreken. Zij bieden meerdere manieren om feestelijke gelegenheden te voorzien van de heerlijke Italiaanse barista’s.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!