The Foodbox Catering

  • 714
  • 40
  • 15
  • 24

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

The Foodbox Catering.

Van Bruiloften, feesten, partijen, tot de grootste Nederlandse events. Met een passie voor smaken en een ongezout streven naar perfectie is The Foodbox de cateringbedrijf als u op zoek bent naar de juiste partner wanneer het gaat om catering, events? Of is uw bedrijf onderbezet en heeft u tijdelijk behoefte extra mankracht? Dan is The Foodbox Catering er voor u.

Het begon met kleine partijen, waarbij iedere opdracht een uitdaging is voor ons. Nu zijn wij doorgegroeid tot een professioneel bedrijf! Wij brengen elke opdracht tot een succes! Wij ondernemen verantwoord! The Foodbox catering houdt rekening met een aantal thema’s die van invloed zijn op alle kernprocessen binnen ons bedrijf.

Bedrijfscatering.

De momenten in het jaar zoals een netwerkborrel, kerstborrel, jubileumfeest, afscheid, bruiloft of zomaar een feestje waar iedereen samenkomt. Tijdens dit moment bieden wij een geheel aangeklede en verzorgde middag/avond aan.

Artiesten Catering.

Artiesten komen vaak naar een festival mits er voldaan wordt aan de zogenaamde rider! Wij ontnemen al dat extra werk voor u op het gebied van eten en drank. Aan alle eisen wordt voldaan van een saladebuffet tot aan luxe broodjes!

Crew Catering.

Een evenement of festival staat niet uit zichzelf. Hier gaan dagen van hard werken achter de schermen aan vooraf. Tijdens deze periode is het fijn als er goed vullende en gezonde maaltijden genuttigd kunnen worden.

Publieks Catering.

Geen vette friet of hamburger maar goed en smaakvol eten waarbij de gast waar krijgt voor het geld. De gast besteed al veel geld aan drank en zal daarbij ook eten wat vaak ook nog eens prijzig is. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

The Foodbox Catering uw partner voor een culinaire beleving

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met The Foodbox Catering op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?