La Favola Catering

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

La Favola voor feesten en evenementen.

Bij La Favola weten ze wat lekker eten is. En ze weten ook nog eens precies waar het vandaan komt, dat is namelijk uit hun eigen slagerij. Zo kunnen ze garanderen dat ze het vlees rechtstreeks en vers kunnen leveren. Daarnaast wordt er samengewerkt met andere experts, om het beste vlees te complimenteren met andere heerlijke producten. Voor het brood wordt er bijvoorbeeld samengewerkt met een lokale bakker.

Limburgse keuken.

Bij vlees denken veel mensen direct aan een barbecue, maar La Favola kan zich aanpassen aan al uw wensen voor eten en drinken. Heeft u zelf al veel gerechten in gedachten, dan is dat absoluut geen probleem, de cateraar zal proberen om al uw ideeën te verwezenlijken.

Daarnaast kunt u bij deze Hoensbroek en limburg cateraar de lekkerste gerechten verwachten uit de Limburgse keuken. Hierdoor heeft La Favola de mogelijkheid om de catering te verzorgen voor elk feest of evenement. Bij alle gerechten wordt er duidelijk uitgelegd wat er wordt geserveerd, zodat uw gasten niet voor verrassingen komen te staan.

Particulier & Zakelijk.

Voor particulieren behoren bruiloften, communies, examenfeesten, ontbijt, lunch en nog veel meer tot de mogelijkheden. Maar ook voor bedrijven is er altijd een geslaagde oplossing. Zo weet u zeker dat bij een bedrijfsfeest, vergadering, receptie in Hoensbroek en Limburg. altijd de lekkerste gerechten worden geserveerd.

Indien u nog geen locatie heeft, dan kan La Favola naast de catering u ook helpen met een geschikte locatie in Hoensbroek en Limburg. Hierbij zijn keuzes voor alle soorten feesten, van klein tot groot. Bij de locatie wordt natuurlijk ook een bijpassend servies en bestek geleverd.

 

La Favola Catering uw partner voor een culinaire beleving

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met La Favola op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?