GREWADA

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

GREWADA | Mobiele Horeca Catering.

Grewada is een cateraar met veel verschillende mogelijkheden. Ze hebben diverse wagens in bezit, waardoor alle locaties in Nederland omgetoverd kunnen worden tot een evenement. Heeft u een geweldige locatie gevonden voor uw feest of evenement, maar zijn daar geen keukens om voedsel te bereiden voor uw gasten? De wagens van Grewada rijden naar uw locatie toe en kunnen geheel zelfstandig opereren. Hierdoor kan een leeg stuk veld, of een parkeerplaats snel in een food court veranderen.

Frietwagen.

Verschillende weertypes zijn voor Grewada ook geen probleem, want zelfs voor de hete zomer, of de koude winter is er een bijpassend aanbod. Met de snack-, vis-, oliebollen- en ijswagens is het mogelijk om een breed aanbod van voedsel en snelle snacks aan te bieden. U kunt hier denken aan friet, snacks, döner, verschillende soorten ijs en oliebollen. Door het aanbod kan er leuk worden ingespeeld op verschillende soorten themafeesten. Al het eten is snel klaar, waardoor uw gasten nooit lang hoeven te wachten om te kunnen eten.

Kinderfeestjes, verjaardagen en familiedagen.

Het is mogelijk om de wagens individueel of verschillende tegelijk te boeken. Hierdoor heeft Grewada een oplossing voor kleine, tot zeer grote evenementen en feesten. Voor kleine kinderfeestjes, familiedagen, verjaardagen, maar zelfs wanneer u meer dan 1000 gasten heeft, dan is dit geen probleem. Ook voor speciale wensen met het eten heeft Grewada een oplossing. Ook glutenvrij en halal eten behoren tot het aanbod. Alle verschillende soorten gasten worden snel voorzien van de beste snacks en het lekkerste eten.

GREWADA uw partner voor een beleving.

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!