Barrevoets

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Barrevoets ademt Leeuwarden.

Gastvrijheid naar een hoger niveau tillen doormiddel van kennis, ambacht en kwaliteit samen te voegen. Barrevoets uit Leeuwarden is opgericht door twee vrienden, Ralph Pol en Jan Willem Schoot hebben een passie voor horeca.

Barrevoets betekend letterlijk blote voeten. De naam staat voor dicht bij de natuur, eerlijk en nuchter, het is tevens een verbastering van Bar and Foods. Het bijzondere en bewuste assortiment van huisgemaakte producten gecombineerd met een huiselijke en persoonlijke omgeving zorgt voor een unieke hospitality beleving. Dit is ook terug te vinden in hun catering en evenementen.

Catering van Barrevoets uit Leeuwarden.

Catering van Barrevoets uit Leeuwarden varieert van verjaardagen tot gehele bedrijfsfeesten, waarbij de aandacht ligt voor u en de producten.

De kwaliteit uit onze zaak is ook terug te vinden in onze catering; verse, bewuste en huisgemaakte producten. Barrevoets kan een invulling geven aan uw bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft of een ander evenement. Kom eens langs voor een heerlijke kop koffie of thee, een lunch of een borrel. Laat u verrassen door een met zorg samengesteld assortiment in een inspirerende omgeving.

Walking diner.

Vaak is een buffet statisch en blijven uw gasten veelal op 1 plek zitten tijdens het eten. Met een Walkingdiner behoudt u de bruisende sfeer. Bij een Walkingdiner worden er verschillende hapjes geserveerd. Deze kunnen veelal staand worden genuttigd en zijn divers van smaak en bereiding. Een Walkingdiner is maaltijd vervangend en biedt op een interactieve manier een compleet diner.

Barrevoets uit Leeuwarden; Aandacht voor persoonlijke wensen

Vul ons aanvraagformulier in en laat cateraars uit Leeuwarden u informeren. Vergelijk en kies de beste cateraar voor Uw evenement.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?