Exclusief voor Cateraars.

Met Cateraar.nl kom je verder

Jouw potentiële gasten zijn online!

Presenteer je cateringbedrijf optimaal.

Als cateraar ben je steeds op zoek naar hoe je meer gasten kunt trekken. En die weg begint al online! Internet is een populaire plek waar je jouw potentiële gasten ontmoet en enthousiasmeert om jouw catering bedrijf te kiezen. Hoe doe je dat? Door een professionele, duidelijke en vindbare website, waarbij uw bedrijf optimaal wordt gepresenteerd.

6 redenen.

om vandaag nog over te stappen.

Je hebt een betere website nodig.

Cateraar.nl is met 150+ aangesloten cateraars marktleider. Sluit je aan en profiteer direct van de ervaring en branchekennis. Samen bepalen we wat jouw website wel en niet nodig heeft.

Nooit meer achterlopen.

Met Cateraar.nl krijg je een website die na oplevering steeds beter wordt. Belangrijke systeemupdates worden voor je uitgevoerd en er komen steeds nieuwe functies bij. Je loop nooit meer achter.

Vergroot je bereik.

Wij koppelen je website aan social media dat vergroot je bereik. Je kunt gebruik maken van koppelingen zoals Instagram, mailchimp, Facebook en Google

Iemand die met je meedenkt.

Open je een nieuwe zaak? Of wil je jouw cateringbedrijf opnieuw in de markt zetten? Plan vandaag nog een afspraak in. Wij denken graag met je mee.

Alles op één plek.

Hoe is je hosting geregeld? Werkt je e-mail goed? Wat is een goede responsive website? Hoe belangrijk is zoekmachine optimalisatie en marketing? Voor al je vragen kun je voortaan terecht op één plek.

Websites die geld opleveren.

Creëer de juiste sfeer en verlaag de drempel om met jouw bedrijf in contact te komen. Cateraar.nl werkt voor je om dit doel te realiseren. Een website is geen kostenpost, maar behoort geld op te leveren.