Sjef! op locatie

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

Sjef! op Locatie laat u culinair verwennen..

Afwisselende en exclusieve diners worden verzorgd door jonge catering- en food productiebedrijf. Waar ze voorheen op locatie exclusief de diners verzorgden, zijn ze nu een veelzijdige cateraar. Uitgegroeid naar een full-service catering, slaagt Sjef op locatie erin nog steeds volop aandacht te besteden aan de ambacht en het product.

Het bedrijf wordt gerund door twee gepassioneerde koks die vol enthousiasme aan de slag gaan om de gewenste gerechten samen te stellen voor uw feest of evenement. Bij het zien van de website, Sjefoplocatie.nl, is direct te zien dat u met deze cateraar unieke, exclusieve gerechten krijgt die van hoge kwaliteit zijn.

Sjef! op Locatie. Culinaire creativiteit en organisatie.

Culinaire kunst met passie, daar staat Sjef! op locatie duidelijk voor. De gerechten zijn zeer kleurrijk en worden op creatieve wijze gepresenteerd. Wat voor gelegenheid het ook is, alle opdrachten worden met dezelfde professionaliteit en toewijding uitgevoerd. Sjef! op locatie heeft inmiddels culinaire gerechten verzorgd voor diverse diners, cocktailparty’s, beachparty’s en recepties.

Voor alle gelegenheden worden verse ingrediënten verwerkt dankzij de modernste kooktechnieken om deze op hoogwaardige wijze te serveren. Hun culinaire creativiteit en diensten stellen zij beschikbaar voor Party Catering, Food Supply en Crew & Backstage catering. Dit betekent dat zij ook het personeel kunnen leveren om de gezonde voedzame hapjes te serveren op uw feest.

Wanneer u met Sjef! op locatie in gesprek gaat, horen zij graag wat uw wensen zijn en of er eventueel behoefte is aan speciale gerechten. Aan de hand van deze voorkeuren gaan zij aan de slag om te bepalen hoe zij voor alle gasten een op maat gemaakte, professioneel geregelde catering kunnen neerzetten.

Sjef! op Locatie Catering en Organisatie in Utrecht

Vul ons aanvraagformulier in en laat cateraars uit Stad Utrecht u informeren. Vergelijk en kies de beste cateraar voor Uw evenement.

Offertes aanvragen!

Kom in contact met meerdere Cateraars tegelijk middels één e-mail. Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!