Coffee and Crumbs

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

Coffee & Crumbs, voor Lunch, Diner & Catering.

Coffee and Crumbs is dé huiskamer net buiten het gezellige centrum van Utrecht. Zodra u hier over de drempel stapt, maakt de inrichting u al vrolijk. De specialiteit van Coffee and Crumbs zijn huisgemaakte taarten maar ook ontbijt, lunch en High Tea.

De catering van Coffee and Crumbs is geen standaard catering. Voor elke partij of opdracht wordt catering op maat gemaakt. Er wordt goede aandacht besteed om uw exacte wensen door te nemen en hoe zij daarop kunnen inspringen. Om een optimaal beeld van het feest en de locatie te krijgen gaat de voorkeur altijd uit om een telefonisch gesprek te houden.

Coffee & Crumbs heeft een brede ervaring in alle soorten maten catering. Denkt u bijvoorbeeld aan een heerlijke lunch tijdens uw bruiloft of een compleet diner omdat u een onbezorgde verjaardag wilt vieren en alle aandacht bij familie en vrienden wilt houden. Naast de verzorging van hapjes en dranken kan Coffee and Crumbs ook alle facilitaire materialen voor het organiseren van een feest verzorgen.

Catering van Coffee & Crumbs uit Utrecht

Vul ons aanvraagformulier in en laat cateraars uit Utrecht u informeren. Vergelijk en kies de beste cateraar voor Uw evenement.

Offertes aanvragen!

Kom in contact met meerdere Cateraars tegelijk middels één e-mail. Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!