Kitchen Klaas

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?

Ontdek en meld je aan!

Kitchen Klaas | Walking Diners.

Klaas, die stoere jongen met al die tattoos, begon zijn culinaire reis in de keuken van zijn oma. Daar werd eten en koken bij Klaas met de paplepel ingegoten. In 2004 heb ik deze passie om weten te zetten in een professionele carrière als chef-kok. Een chef-kok met lef! Ik creëer de meest spannende gerechtjes, waar zelfs je smaakpupillen van beginnen te kwijlen. De inspiratie hiervoor haal ik uit verschillende reizen die ik heb gemaakt.Klaas is bijvoorbeeld naar Australië, Azië en Argentinië geweest. Deze keukens rock ik inmiddels heel hard! Eten en drinken is een beleving. Een avond vol ‘Rock ’n Roll’.

Kitchen Klaas Exclusive.

Ervaar hoe het is om te genieten van een diner met ballen! Samen met jou stel ik een op maat gemaakt menu samen. We starten de avond met een prikkelende amuse en eindigen met romige bonbons bij de koffie. De exclusieve menu’s zijn vanaf €95,- te boeken en voor de real foodlovers onder ons uit te breiden met meerdere gangen.

Wil je het iets meer casual houden? Geniet dan de hele avond door van kleine gerechtjes. Ondertussen heb je een gezellige avond met familie en vrienden onder het genot van een bijpassend wijntje (vraag naar de mogelijkheden). De ongeveer 8 kleine gerechtjes zorgen dat elke smaakpupil aan het werk wordt gezet! Je boekt een walking dinner al vanaf 10 personen.

Kitchen Klaas uit Bunschoten

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact op met Kitchen Klaas uit Bunschoten om uw wensen te bespreken.

Offertes aanvragen!

Vul ons aanvraagformulier in en laat u informeren. Vergelijk en kies de beste Cateraar voor Uw evenement.

Jouw vermelding op onze website?